Featured Content

Wednesday, March 17, 2010

WEDDING PHOTOSHOOT



-Dulu gua melukis sememangnya ada kepuasan kat situ dalam diri..dan gua beralih pulak lam bidang fotografi..satu peralihan baru bagi gua..sememangnya satu lagi kepuasan baru yang lain gua dapat.Gua ni pemalas sikit..so,banyak lagi yang gua tak uploadkan lagi..pada yang berminat hasil gua ni boleh la cari gua..hahahaha.(PANDAN)

5 comments:

  1. salam sahabat, sory lama rasanye x melawat bro, wow two thumbs up dgn hasil2 photoshoot bro..syabas2

    ReplyDelete
  2. salam fly..gua pun dah lama tak jengah bro..bz ngan editing.heheeh.thanks fly..lu antara orang terawal gua kenal apa itu fotografi.terima kasih bebanyak buat lu kerana berkongsi ilmu. :)

    ReplyDelete
  3. salam...last week ade pegi PWTC book fair tapi tak nampak lak kelibat en pandan :)..

    tiba2 teringat laksamana sunan dan sang ratu (ramlee awang murshid) bila tgk gmbr ni...so serene!

    ReplyDelete
  4. Salam puan catlina..hehheeh...ada kat PWTC ke?laa..saya pegi time hari rabu dan khamis hari tu..sabtu ahad saya takde.hehehehh...orang dah start percaya saya buat la..heheh.mekasih.kim salam kat fly.:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin