Featured Content

Thursday, July 30, 2009

MENEROKA ALAM..


-Nothing much to say...enjoy!!

KEHIDUPAN ALAM


-Serius!!Susah giler gua nak tunggu moment camni..lebah tu pulak bukannya tau nak posing ke hapa ke...betul laa orang cakap..kalau nak amik moment yang betul dengan binatang sememangnya dalam keadaan kebetulan..(gua melarikan diri ni sambil kena gigit tebuan...adehhh!!)(PANDAN)

Thursday, July 23, 2009

VARIOUS POTRAITS


Heh!!Penat gak nak gabungkan semua lam satu imej...nasib laa sahabat setia gua photoshop sentiasa menemani..heh!(PANDAN)

Tuesday, July 14, 2009

WAJAH 3


-Eksperiment jangan tak eksperiment!!(PANDAN)

WAJAH 2


-Ni saja gua nak eksperimen pada subjek wajah pulak...gua try bagi nampak klasik la kononnya..ntah jadik tak terpulang la orang yang nilaikan.Heh!(PANDAN)

WAJAH 1


-Sebenarnya gua memang tak buleh lari dari subjek available light.Nak buat camana ye tak..gua memang suka bab suram..ni percubaan gua yang lagi satu. (PANDAN)

Wednesday, July 8, 2009

ATTENTION!!

-Mintak maaf bebanyak..buat sementara blog ni dah jadik giler!!Mungkin pasal hackers Korea Utara kot yang tengah mengganas..blogger pun ada yang terkena.so..buat sementara ni gua nak download pun dah tak buleh..tak tau la blogger yang lain pun ada masalah cam gua jugak.apa-apa pun ni gua tengah nak setelkan camana. (PANDAN)

RAY OF LIGHT 2


-Enjoy!! (PANDAN)

RAY OF LIGHT

Wednesday, July 1, 2009

FISH 4


-NI saja tukar konsep sikit. (PANDAN)

FISH 3

FISH 2


-Ni gua eksperiment ngan reflection..gua cuba tanak pakai filter.Peh!Menolak hukum la pulak...ni ikan puyu kat umah gua je ni.nama manja dia Albert!!Ikan puyu tu pun dah kampung habis dah..cuba nak nama Albert!!Heh!! (PANDAN)

FISH 1


-Perghh!!rupa-rupanya susah gak nak amik gambar ikan kat akuarium..pasal reflection akuarium tu memang payah nak dihilangkan lam imej yang kita tangkap.Jenuh gak gua try and error.Bila dah dapat subjek yang kita nak tu jadik ngan jayanya rasa kepuasan semacam la pulak. (PANDAN)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin